T-100 Van Hiero naar Tokyo

blader omlaag

T-100 de countdown der countdowns is begonnen…

Over precies 100 dagen slinger ik weer zo achteloos mogelijk het rechterbeen over mijn vertrouwde zadel. Ik ben na 11 jaar voorbereiding meer dan klaar voor HET avontuur. Deze keer wordt het onbekende onbekender, het boeiende boeiender en het verre verder dan ooit. Kortom; een reis zoals je er maar één in je leven maakt.

Het immer trekkende wegdeksel draagt mij spoedig over vorstelijke toppen en door verzengende woestijnen. Kosten noch moeite worden gespaard om maar zo ver mogelijk buiten mijn comfortzone te geraken. Honderd dagen gevuld met spannende culturen, nieuwe helden en onverstaanbare paradijsvogels. Over land en een beetje zee tot aan de ultieme horizon van de rijzende zon.

Van Hiero naar Tokyo; meer dan 20.000 kilometers boenderen over de halve wereldbol. Zoals je dat van mij gewend bent wil ik jou met volle teugen laten meegenieten van al het moois dat ons te wachten staat. Een fonkelnieuwe site met een kakelverse naam. Alles om mijn blog te laten spetteren in woord en beeld. Laat het me meteen weten als je nog tips of wensen hebt.

37720463_l-2

De komende periode gun ik je een kijkje achter onze schermen. Over hoe we mens en machine klaar proberen te stomen voor de reis der reizen. Reken maar op een gepaste introductie van mijn copiloten en de verwachtingen die zij koesteren. Wees getuige van de strijd die we moeten voeren met politici en pennelikkers om de vele visa te verschalken. Zoek met ons het geplande spoor. Een boeiend verhaal voor verstokte motormaten, gelijk gemutste reizigers en andere belangstellenden.

Voor dit eerste bericht heb ik me bediend van email, twitter en facebook om je te bereiken. Voor de blogberichten in de komende 100 dagen zal ik dat alleen maar doen als jij ook warmloopt voor het verhaal van de voorbereiding. Als je liever wilt wachten tot ik de startknop echt indruk hoef je niets te doen. Dan bepaal je gewoon lekker zelf wanneer je er zin in hebt.

Als je er wel als de kippen bij wilt zijn kun je het best onderaan de pagina je email adres invullen. Ook als je dat al een keer eerder hebt gedaan. Zorg er dan voor dat je klikt op de woorden [Klik hier om jouw profiel aan te passen]. Als nieuwe volger kun je gewoon direct een kruisje zetten op de goeie plek. Hoe dan ook, tof dat je er weer bijbent!

Laat je muis ook eens landen op de drie streepjes rechtsboven en vind daar de weg naar mijn helden en alle avonturen die uitmonden in deze nieuwe uitdaging.

17334575850_6acc95e85a_k
 

Voor alle reislustigen achter de pc en deze midlifeCRUISER zelf hoop ik dat de komende 100 dagen sneller gaan dan de 100 erna!

15 Reacties

 1. Yes, the countdown is started.
  we hangen weer aan je lippen Wilco.

 2. Er is ontzettend veel te plannen voor zo’n onderneming. In gedachten ben je eigenlijk al lang onderweg. Veel plezier ermee en ik volg jullie op de voet!

 3. Hoop weer op deze manier met jullie mee te kunnen reizen. Geniet van je voorbereidingen. Wij genieten mee.

 4. Spannend, veel schrijven, blijft ontzettend leuk om te volgen (alweer :P)

 5. Helemaal Top om dit mee te mogen beleven, veel plezier met de voorbereidingen.

 6. Hallo Wilco heel veel succes met de voorbereidingen en de reis zelf we reizen en genieten met jou mee Shelagh en Nico Eilers

 7. Hee, wat leuk Wilco! Ik wilde net een vakantie boeken naar de Malediven, maar dat blijkt hééél niet nodig. Ik toer gewoon met jou mee deze zomer! Dat Evert er niet bij is…? Maar ik snap het wel; hij zit inmiddels boven de vereiste gewichtsklasse. En jij moet, ik begrijp het, streng zijn in je selectie, want anders redt je het niet op zo’n mammoetonderneming. Alvast veel succes!

 8. Wilco, wij willen je een hele goede en veilige trip wensen. Geniet van de laatste voorbereidingen en wij willen je heel graag volgen. Heel veel succes man, liefs van Reggie en Anja

 9. Ga je weer een reis maken?
  Wij volgen je weer graag.

  Groetjes Bart Boumans Spanje

 10. Hoi Wilco, het begint nu op te schieten, spannend hoor, ik wil graag de avonturen mee beleven.

 11. Een goede voorbereiding is het halve werk, ofwel plezier, fourwheeldrive, kliko erachter…. en gaan. Maar zonder gekheid, respect voor jullie om dit avontuur aan te gaan. Ik zie jullie verhalen met spanning tegemoet. Heel veel, en nog veel meer, kilometer plezier.

Gesloten voor reacties